Verenigingen bij FestiCrew

Wij zijn FestiCrew, een dynamische organisatie die crew rekruteert voor FestiTent en FestiCamp, twee vooraanstaande Belgische bedrijven die zich specialiseren in festivalcampings. Van begin april tot half september zijn wij actief op meer dan 60 festivallocaties, voornamelijk in België en Nederland, maar ook in Duitsland en Frankrijk.


Werken op een festivalcamping is een unieke ervaring die ver verwijderd is van de alledaagse kantoorbaan of het vullen van rekken in een supermarkt. Onze crew schittert als sfeerbeheerder op DreamVille, de camping van Tomorrowland, onder een stralende zon, of ze zetten in teamverband honderden tenten op in de gietende regen op Pinkpop in Nederland. Bij FestiCrew maak je deel uit van een hecht team dat samen de mooiste (en soms ook zwaarste) momenten beleeft.


Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste studenten (18+) die graag deel willen uitmaken van ons team en deze unieke ervaring willen beleven. Elke student die 18+ is kan zich daarvoor hier inschrijven.  


Onder die 60 projecten zitten een aantal grote projecten waarop we beroep kunnen doen op verenigingen, denk hierbij aan de opbouw van 1200 FestiTenten op Graspop. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden op Freshtival, Extrema Outdoor, DEFQON en Rock Werchter. Zoek je als vereniging dus nog een job om geld in het laadje te brengen ben je bij FestiCrew aan het juiste adres. We zouden voor elkaar de juiste organisatie kunnen zijn op de juiste plaats.


Als uw club of vereniging mogelijk geïnteresseerd zijn in deze uitdagende studentenjob, nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Geef volgende gegevens zeker mee: contactpersoon, beschikbare data, verwachtingen, ...

Mogelijkheden

Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden, samen kunnen we zeker kijken naar uitbreiding of aanpassingen van deze voorstellen.

TakenProfielkenmerkPeriode
 FestiTent afbouw op Intents (NL)Goede sportieve conditie, fysiek werkMaandag 3 juni
 FestiTent op- en afbouw op Mans Events (NL) Goede sportieve conditie, fysiek werk Woensdag 12 juni en zaterdag 15 juni
FestiTent opbouw op DEFQON (NL) Goede sportieve conditie, fysiek werkZaterdag 22 juni en zondag 23 juni
FestiTent afbouw op Rock Werchter Goede sportieve conditie, fysiek werk Maandag 8 juli

GRASPOP

Volledige periode: 14 juni t/m 24 juni

DEFQON.1

ROCK WERCHTER

MANS EVENTS