Verschillende functies

FestiCamp Host

Als host word je onder leiding van een ervaren en opgeleide CrewChief wegwijs gemaakt op de festivalcamping zodat zij zorgeloos kunnen genieten op onze festivalcampings.

Jij bent het eerste aanspreekpunt van de kampeerders. Op het terrein ben jij de ogen en de handen die ervoor zorgen dat de kampeerders terechtkomen op een propere, comfortabele en veilige camping.


De functie biedt je heel veel sociale contacten maar ook een vleugje fysiek werk.


Meer info over deze functie
FestiCamp Sitecrew

Als sitecrew tover je het veld letterlijk om tot een bruisende camping die voldoet aan de eisen van de festivalorganisator en alle veiligheidsnormen. 

Jij bent de technische man/vrouw/x op het terrein. Samen met je team en de productiecoördinator volg je het stappenplan op om de camping operationeel te maken voor opening, tijdens opening en gedurende het afbouwen van de camping.


Deze functie is ideaal voor de fysiek harde werkers. 


Meer info over deze functie
FestiTent Hands-On Crew

Als Hands-On Crew zorg je ervoor dat onze FestiTenten klaarstaan wanneer onze gasten op de camping inchecken.


Samen met jouw team en onder begeleiding van een coördinator los je het materiaal en vlieg je er meteen in om het FestiTent dorp te bouwen. Om onze gasten een aangenaam verblijf te garanderen, controleer je zorgvuldig de tenten op netheid en schade. Waar nodig ga je aan de slag om de FestiTent te kuisen of te herstellen. Vervolgens richt je de tenten in met luchtmatrassen, slaapzakken en kussens.


Na afloop maken we de omgekeerde beweging: tenten leegmaken, schoonmaken en weer inpakken. Jouw job is pas klaar wanneer al het materiaal proper naar het volgende festival kan vertrekken en we het terrein net hebben achtergelaten.


De functie heeft een leuke mix van fysiek werk (Op- en afbouwen van de FestiTenten) en sociale contacten (helpen van de gasten). Werken bij FestiTent in ’t kort: hard werken, volop genieten!

Meer info over deze functie
FestiTent Hospitality Crew

Als Hospitality Crew ben je het gezicht van FestiTent en staan gastvrijheid en vriendelijkheid centraal. Jouw doel is duidelijk: onze gasten een aangenaam verblijf bezorgen in hun FestiTent op de festivalcamping.


Samen met het team zorg je er voor dat onze gasten vriendelijk worden ingecheckt in een propere FestiTent. Tijdens het festival sta je in voor het verder helpen van onze gasten en het onderhouden van het FestiTent Dorp. Nadat we op het einde van het festival iedereen uitgecheckt hebben, zorgen we ervoor dat de FestiTenten proper naar de volgende job kunnen vertrekken.


De functie heeft een leuke mix van fysiek werk (onderhouden van de FestiTenten) en sociale contacten (helpen van de gasten). Werken bij FestiTent in ’t kort: hard werken, volop genieten!

Meer info over deze functie
FestiTent Projectcoördinator