Verschillende functies

FestiCamp Host

Als host word je onder leiding van een ervaren en opgeleide CrewChief wegwijs gemaakt op de festivalcamping zodat zij zorgeloos kunnen genieten op onze festivalcampings.

Jij bent het eerste aanspreekpunt van de kampeerders. Op het terrein ben jij de ogen en de handen die ervoor zorgen dat de kampeerders terechtkomen op een propere, comfortabele en veilige camping.


De functie biedt je heel veel sociale contacten maar ook een vleugje fysiek werk.


Meer info over deze functie
FestiCamp Sitecrew

Als sitecrew tover je het veld letterlijk om tot een bruisende camping die voldoet aan de eisen van de festivalorganisator en alle veiligheidsnormen. 

Jij bent de technische man/vrouw/x op het terrein. Samen met je team en de productiecoördinator volg je het stappenplan op om de camping operationeel te maken voor opening, tijdens opening en gedurende het afbouwen van de camping.


Deze functie is ideaal voor de fysiek harde werkers met gevoel voor techniek. 


Meer info over deze functie
FestiCamp DreamVille Host

DreamVille is een betoverende plek waar dromen werkelijkheid worden voor degenen die deelnemen aan Tomorrowland, een van 's werelds meest spectaculaire elektronische muziekfestivals. Gelegen in het prachtige Boom, België, verwelkomt DreamVille duizenden festivalgangers van over de hele wereld op zijn officiële camping. Het is niet zomaar een kampeerterrein, maar eerder een bruisende gemeenschap van gelijkgestemde feestvierders die samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren. 


Tevens de grootste productie van het jaar bij FestiCamp. Met meer dan 150 hosts trekken we naar Boom om er duizenden festivalgangers hen te verwelkomen op 's werelds mooiste festivalcamping. Jij kan daar deel van uitmaken, door te werken als Host op DreamVille.

Meer info over deze functie
FestiTent Hands-On Crew

Als Hands-On Crew zorg je ervoor dat onze FestiTenten klaarstaan wanneer onze gasten op de camping inchecken.


Samen met jouw team en onder begeleiding van een coördinator los je het materiaal en vlieg je er meteen in om het FestiTent dorp te bouwen. Om onze gasten een aangenaam verblijf te garanderen, controleer je zorgvuldig de tenten op netheid en schade. Waar nodig ga je aan de slag om de FestiTent te kuisen of te herstellen. Vervolgens richt je de tenten in met luchtmatrassen, slaapzakken en kussens.


Na afloop maken we de omgekeerde beweging: tenten leegmaken, schoonmaken en weer inpakken. Jouw job is pas klaar wanneer al het materiaal proper naar het volgende festival kan vertrekken en we het terrein net hebben achtergelaten.


De functie heeft een leuke mix van fysiek werk (Op- en afbouwen van de FestiTenten) en sociale contacten (helpen van de gasten). Werken bij FestiTent in ’t kort: hard werken, volop genieten!

Meer info over deze functie
FestiTent Hospitality Crew

Als Hospitality Crew ben je het gezicht van FestiTent en staan gastvrijheid en vriendelijkheid centraal. Jouw doel is duidelijk: onze gasten een aangenaam verblijf bezorgen in hun FestiTent op de festivalcamping.


Samen met het team zorg je er voor dat onze gasten vriendelijk worden ingecheckt in een propere FestiTent. Tijdens het festival sta je in voor het verder helpen van onze gasten en het onderhouden van het FestiTent Dorp. Nadat we op het einde van het festival iedereen uitgecheckt hebben, zorgen we ervoor dat de FestiTenten proper naar de volgende job kunnen vertrekken.


De functie heeft een leuke mix van fysiek werk (onderhouden van de FestiTenten) en sociale contacten (helpen van de gasten). Werken bij FestiTent in ’t kort: hard werken, volop genieten!

Meer info over deze functie
FestiTent Projectcoördinator

Als Project Coördinator bij FestiTent ben je de eerstelijnsverantwoordelijke voor een project op terrein. Je stuurt enerzijds de technische hands-on crew aan om de FestiTenten volgens plan op te bouwen en anderzijds coördineer je de Hospitality Crew die onze gasten gedurende hun hele verblijf bijstaan. Tijdens het project ben je eveneens het aanspreekpunt voor de festivalpartner.


In deze functie coördineer je het reilen en zeilen van het FestiTentdorp op de festivalcamping van A tot Z. Een project start met het opbouwen, inrichten en kuisen van de FestiTenten. De Hands-on crew volgt jouw instructies op en je steekt zelf ook de handen uit de mouwen. Bij onvoorziene omstandigheden stuur je de planning zodat het FestiTent dorp klaarstaat om bij de opening van de camping onze gasten te ontvangen. Bij de opening van de camping is het tijd om de focus te verleggen naar onze gasten. Gedurende het hele festival sta je samen met jouw crew in voor permanentie de klok rond.  


Op jouw instructies gebeurd dit op de correcte manier. Jij zorgt ervoor dat we een net terrein terug overdragen aan de Festivalpartner en het materiaal vlot kan doorgezet worden naar het volgende festival.Meer info over deze functie