Dreamville 

WAT IS DREAMVILLE?

DreamVille is een betoverende plek waar dromen werkelijkheid worden voor degenen die deelnemen aan Tomorrowland, een van 's werelds meest spectaculaire elektronische muziekfestivals. Gelegen in het prachtige Boom, België, verwelkomt DreamVille duizenden festivalgangers van over de hele wereld op zijn officiële camping. Het is niet zomaar een kampeerterrein, maar eerder een bruisende gemeenschap van gelijkgestemde feestvierders die samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren. 


Tevens de grootste productie van het jaar bij FestiCamp. Met meer dan 150 hosts trekken we naar Boom om er duizenden festivalgangers hen te verwelkomen op 's werelds mooiste festivalcamping. Jij kan daar deel van uitmaken, door te werken als Host op DreamVille, lees hieronder zeker verder wat je daar zal moeten komen doen.


Jouw TAken

Opvullen: Wanneer DreamVille opengaat, ga je samen met je team en CrewChief het veld op om alle kampeerders een plaats te geven op het terrein.

Uitbaten: Zodra iedereen een plaats gekregen heeft, zorg je ervoor dat de gasten een aangenaam verblijf hebben. Samen met je collega patrouilleer je over DreamVille en waak je erover dat de gangpaden proper blijven, dat het campingreglement nageleefd wordt en je beantwoord met een lach alle vragen van de kampeerders.

Afbreken: Wanneer DreamVille opnieuw sluit en iedereen het terrein verlaten heeft, ruimen we met z’n allen de camping op en breken we ze af of zetten we ze klaar voor het volgende weekend. 


HOE ZIET HET WEEKEND ERUIT?

Woensdagmiddag: je bandjes op te halen,  installeren op de crewcamping en briefing

Donderdag: opening camping

Donderdag t/m maandag: uitbating camping

Maandag: sluiting camping + klaarzetten/afbouwen,  +- 17u huiswaarts keren.

JOUW PROFIEL

  • Je bent 18+ en student
  • Je bent proactief; je weet jezelf aan te zetten tot actie.
  • Je bent vriendelijksociaal en communicatief; je kan snel connecteren met de kampeerders, je crewchief en je teamleden
  • Jij kan doorbijten en kan blijven doorgaan, ook wanneer de omstandigheden van kwaad naar erger zouden gaan.
  • Je bent professioneel en je hebt ownership: we hebben allen hetzelfde doel om de kampeerders een onvergetelijke tijd te bezorgen. Als er zich problemen voordoen, zoek je zelf naar een oplossing samen met je team.
  • Je bent spontaan en optimistisch
  • Je bent enthousiast en loyaal: FestiCamp wil samenwerken met studenten die geloven in het merk en de service. Jouw enthousiasme en loyaliteit om de beste festivalcamping te bouwen, werkt aanstekelijk.
  • Je bent adaptief: We bieden elke keer opnieuw, 24 op 24 uur, een service aan. Wanneer de nood het hoogst is, moeten we op iedereen kunnen rekenen.
  • Je bent coachbaar: je leert graag bij en bent bereid te worden bijgestuurd om zo onze service naar een hoger niveau te tillen.