FESTICAMP SITECREW

OVER DE FUNCTIE

Jij bent als sitecrew de technische man/vrouw/x op het terrein. Samen met je team en de productiecoördinator volg je het stappenplan op om de camping operationeel te maken voor opening, tijdens opening en gedurende het afbouwen van de camping.

JOUW TAKEN

Opbouw: Eénmaal aangekomen op het terrein ga je meteen aan de slag, je start met het uitladen van de materiaalcontainer en begint meteen te bouwen; met de grondboor in de hand trek je het veld in zodat de priklichtpalen in de grond geraken, je verplaatst hekken zodat het terrein afgeschermd wordt, je creëert een overzichtelijke camping.

Permanentie: Gedurende de opening van de camping voer je herstellingen uit aan de materialen, onderhoud je het sanitair, … kortom spring je technisch bij waar het nodig is.

Afbouw: Na het sluiten van de camping wordt alles opnieuw afgebroken, je volgt de stappen op van de productiecoördinator en werkt samen met het team van hosts de takenlijst af.

 

JOUW PROFIEL

  • Je bent 18+ en student
  • Je bent fysiek in goede gezondheid en je bent bereid je handen vuil te maken.
  • Je bent technisch onderbouwd en hebt bij voorkeur ervaring in de logistieke sector (studierichting, ervaring in verenigingsleven, ervaring in logistieke sector)
  • Je bent proactief; je weet jezelf aan te zetten tot actie.
  • Jij kan doorbijten en kan blijven doorgaan, ook wanneer de omstandigheden van kwaad naar erger zouden gaan.
  • Je bent professioneel: we hebben allen hetzelfde doel, namelijk de kampeerders een onvergetelijke tijd bezorgen op een propere, veilige, toegankelijke en overzichtelijke camping.
  • Je bent enthousiast en loyaal: FestiCamp wil samenwerken met studenten die geloven in het merk en de service. Jouw enthousiasme en loyaliteit om de beste festivalcamping te bouwen, werkt aanstekelijk.
  • Je denkt 100% in functie van een camping en weet van aanpakken
  • Je bent coachbaar: je leert graag bij en bent bereid te worden aangestuurd om zo onze werking tot een hoger niveau te tillen.
  • Pluspunt: Je hebt een rijbewijs B(E), C(E), heftruck

 

ONS AANBOD

Je bouwt mee de mooiste festivalcampings ter wereld op en dat kan samen met je beste vrienden. Je besteed 99% van je tijd buiten, in de zon of in een gezellig zomers onweer. Je hoeft geen eigen blikken ravioli mee te nemen want wij voorzien voor jou eten en drinken. Naast dit alles geniet je ook een correcte verloning voor je gepresteerde uren.

We nodigen je graag uit op onze opleidingen die we inrichten voor onze sitecrew. Je krijgt daar de kans je vaardigheden verder te ontwikkelen op FestiCamp-niveau (denk maar aan een heftruck-opleiding) en zo een verder carrièrepad uit te werken binnen onze organisatie. Na elk seizoen trakteren we jullie op een episch crewfeestje. Ook na je studententijd geven we je de kans om als flexijobber aan de slag te gaan.

Technische opleidingsdag: 

Zaterdag 23 maart 2024 --> Meer info: planning@festicrew.be