FESTITENT PROJECT COORDINATOR

OVER DE FUNCTIE

Als Project Coördinator bij FestiTent ben je de eerstelijnsverantwoordelijke voor een project op terrein. Je stuurt enerzijds de technische hands-on crew aan om de FestiTenten volgens plan op te bouwen en anderzijds coördineer je de Hospitality Crew die onze gasten gedurende hun hele verblijf bijstaan. Tijdens het project ben je eveneens het aanspreekpunt voor de festivalpartner.


In deze functie coördineer je het reilen en zeilen van het FestiTentdorp op de festivalcamping van A tot Z. Een project start met het opbouwen, inrichten en kuisen van de FestiTenten. De Hands-on crew volgt jouw instructies op en je steekt zelf ook de handen uit de mouwen. Bij onvoorziene omstandigheden stuur je de planning zodat het FestiTentdorp klaarstaat om bij de opening van de camping onze Gasten te ontvangen.


Bij de opening van de camping is het tijd om de focus te verleggen naar onze gasten. Tijdens de check-in ben jij het vriendelijke aanspreekpunt aan de receptie. Je verwelkomt de gasten en coördineert de FestiTent Hosts die de gasten begeleiden naar hun tent. Gedurende het hele festival sta je samen met jouw crew in voor permanentie de klok rond. Bij eventuele problemen zorg jij voor oplossingen en de FestiTenten en het terrein worden continu gecontroleerd en ouderhouden.


Na check-out volgt de opruim en maken we de omgekeerde beweging: tenten leegmaken, schoonmaken en weer inpakken. Op jouw instructies gebeurd dit op de correcte manier. Jij zorgt ervoor dat we een net terrein terug overdragen aan de Festivalpartner en het materiaal vlot kan doorgezet worden naar het volgende festival.


JE BENT VERANTWOORDELIJK VOOR

  • Het FestiTent Dorp: Een mooi dorp met FestiTenten in topconditie is jouw trots
  • De crew: Dankzij jou weet onze crew wat hun taak is en op welke manier ze deze moeten uitvoeren. Aan de hand van jouw planning weet iedereen wanneer er wat van hen verwacht wordt.
  • Het materiaal: Laden, lossen, opbouwen of stockeren van materiaal gebeurt met het nodige respect. Onder jouw toezicht gaat niets verloren of stuk.
  • De gasten: door jouw gastvrijheid voelen onze gasten zich welkom. Je hebt altijd een oplossing klaar voor hun problemen.
  • Rapportage achteraf: Je weet een administratie bij te houden zodat na het project duidelijk is of er schades zijn, hoeveel de studenten gewerkt hebben, wat verbeterpunten zijn naar volgend edities toe,…

JOUW PROFIEL

  • Sociaal & communicatief: snel connecteren met de crew, festivalpartners en FestiTent-gasten.
  • Proactief: je werkt slim en oplossingsgericht waardoor je steeds 3 stappen voor bent op eventuele problemen
  • Georganiseerd: je organiseert de uit te voeren taken en bewaart het complete overzicht over jouw crew
  • Trouw & loyaal: FestiTent werkt met crew en studenten die geloven in het merk en haar service. Je bent trots om bij FestiTent te werken en je krijgt voldoening van het helpen van je gasten en collega’s
  • Doorbijter: de omstandigheden kunnen regelmatig van kwaad naar erger gaan. Je moet het aankunnen om door te blijven gaan

WAAROM BIJ FESTITENT WERKEN

Bij FestiTent bouw je niet enkel tenten op. Je krijgt de kans mee te bouwen aan een gelukzalige ervaring voor onze gasten. Je werkt op een unieke locatie in een aangename sfeer en je smijt je echt voor je job want werken bij FestiTent is een way-of-life.


Naast de goede verloning voorzien we gedurende het hele project eten, drinken en logement in een FestiTent. Wanneer het rustig is in het FestiTent dorp kan je tussen de shiften door genieten van de festivalsfeer.


Heel het festivalseizoen werken of maar enkele weekends tijd? Je kiest zelf voor hoeveel festivals je jezelf engageert. Je komt in een team terecht van stuk voor stuk gemotiveerde teamleden met het zelfde doel: Een geslaagd project afleveren en tegelijkertijd samen een TOP-tijd beleven.


Afhankelijk van je statuut (student/flexi-jobber/freelancer/…) en het aantal jobs waarvoor je jezelf engageert stellen we in samenspraak een logische verloning samen.