FestiCamp Host

OVER DE FUNCTIE

Als host zorg jij ervoor dat onze kampeerders vanaf het moment dat ze hun tentje opzetten, worden ondergedompeld in hun ultieme festivalervaring. Jij bent het gezicht van de camping, de redder in nood en een echte sfeermeter. Een multitasker in hart en nieren die niet bang is van hard werken en geen enkele uitdaging uit de weg gaat.


Onder leiding van je ervaren crewchief zorg je ervoor dat de kampeerders zich thuis voelen en kunnen genieten van een fantastische tijd op onze camping. 


Jouw TAken

Opvullen: Wanneer de camping opengaat, ga je samen met je team en CrewChief het veld op om alle kampeerders een plaats te geven op het terrein.

Uitbaten: Zodra iedereen een plaats gekregen heeft, zorg je ervoor dat de gasten een aangenaam verblijf hebben. Samen met je collega patrouilleer je over de camping en waak je erover dat de gangpaden proper blijven, dat het campingreglement nageleefd wordt en je beantwoord met een lach alle vragen van de kampeerders.

Afbreken: Wanneer de camping opnieuw sluit en iedereen het terrein verlaten heeft, ruimen we met z’n allen de camping op en breken we ze af. Onder leiding van de productiecoördinator overlopen we het stappenplan zodat de koeien opnieuw veilig kunnen grazen op hun wei.

JOUW PROFIEL

  • Je bent 18+ en student
  • Je bent proactief; je weet jezelf aan te zetten tot actie.
  • Je bent vriendelijksociaal en communicatief; je kan snel connecteren met de kampeerders, je crewchief en je teamleden
  • Jij kan doorbijten en kan blijven doorgaan, ook wanneer de omstandigheden van kwaad naar erger zouden gaan.
  • Je bent professioneel en je hebt ownership: we hebben allen hetzelfde doel om de kampeerders een onvergetelijke tijd te bezorgen. Als er zich problemen voordoen, zoek je zelf naar een oplossing samen met je team.
  • Je bent spontaan en optimistisch
  • Je bent enthousiast en loyaal: FestiCamp wil samenwerken met studenten die geloven in het merk en de service. Jouw enthousiasme en loyaliteit om de beste festivalcamping te bouwen, werkt aanstekelijk.
  • Je bent adaptief: We bieden elke keer opnieuw, 24 op 24 uur, een service aan. Wanneer de nood het hoogst is, moeten we op iedereen kunnen rekenen.
  • Je bent coachbaar: je leert graag bij en bent bereid te worden bijgestuurd om zo onze service naar een hoger niveau te tillen.

ONS AANBOD

Je werkt op de mooiste festivalcampings ter wereld en dat kan samen met je beste vrienden daarnaast is de kans groot tot zeer groot dat je nieuwe collega's vrienden voor het leven worden of zelfs meer... Je besteedt 99% van je tijd buiten, in de zon of in een gezellig zomers onweer. Je hoeft geen eigen blikken ravioli mee te nemen want wij voorzien voor jou eten en drinken. Naast dit alles geniet je ook een correcte verloning voor je gepresteerde uren.

Je krijgt de kans om deel te nemen aan onze opleidingen en er zijn doorgroeimogelijkheden als student. Met de juiste attitude, mentaliteit en inzet kan je gepromoveerd worden tot CrewChief (teamleader). Na elk seizoen trakteren we jullie op een episch crewfeestje. Ook na je studententijd geven we je de kans om als flexijobber aan de slag te gaan.

Opleidingsdag Festicamp

Zaterdag 20 april 2024, meer info: planning@festicrew.be