FESTITENT HANDS-ON CREW

over de functie

Als jobstudent in de Hands-On Crew zorg je ervoor dat onze FestiTenten klaarstaan wanneer onze gasten op de camping inchecken.


Samen met jouw team en onder begeleiding van een coördinator los je het materiaal en vlieg je er meteen in om het FestiTent dorp te bouwen. Om onze gasten een aangenaam verblijf te garanderen, controleer je zorgvuldig de tenten op netheid en schade. Waar nodig ga je aan de slag om de FestiTent te kuisen of te herstellen. Vervolgens richt je de tenten in met luchtmatrassen, slaapzakken en kussens.


Na afloop maken we de omgekeerde beweging: tenten leegmaken, schoonmaken en weer inpakken. Jouw job is pas klaar wanneer al het materiaal proper naar het volgende festival kan vertrekken en we het terrein net hebben achtergelaten.


De functie heeft een leuke mix van fysiek werk (Op- en afbouwen van de FestiTenten) en sociale contacten (helpen van de gasten). Werken bij FestiTent in ’t kort: hard werken, volop genieten!


jouw taken

 • Opbouwen van FestiTenten: dankzij jou slapen onze gasten in een perfect opgezette tent
 • Afbouwen van FestiTenten: je zorgt ervoor dat onze tenten nog veel andere festivals kunnen beleven
 • Vegen en dweilen: propere tenten = tevreden gasten = job well done!
 • Check-in & Check-out: tijdens de drukste momenten sluit je aan bij de Hospitality Crew en begeleid je onze gasten.

JOUW PROFIEL

 • Je noemt jezelf handig en je bent fysiek in staat een volledige dag aan een goed tempo te werken.
 • Werken is je niet vreemd en je bent graag trots op het werk dat je aflevert.
 • Met de nodige aandacht en respect ga je om met het materiaal. Bij jou gaat niets verloren of kapot.
 • Je geniet met volle teugen van de festivalsfeer en je weet tegelijkertijd wel je professionaliteit behouden.
 • Je bent een teamplayer en ook wanneer het even moeilijk gaat ben jij degene die de groepssfeer er weet in te houden.
 • Student, 18+, vlot in het Nederlands en Engels
 • Pluspunten: Goed in het Duits en/of Frans en een rijbewijs B(E), C(E).

ONS AANBOD

Bij FestiTent krijg je de kans om “genieten van de zomer” te combineren met “zien dat ik voldoende centjes heb voor het komende academiejaar” en dit op festivals over heel Europa. Een kans die alleen weggelegd is voor zij die zich dan ook volledig smijten voor de job.


Naast de goede verloning voorzien we gedurende het hele project eten, drinken en logement in een FestiTent. Wanneer het rustig is in het FestiTent dorp kan je tussen de shiften door genieten van de festivalsfeer.


Heel het festivalseizoen werken of maar enkele weekends tijd? Je kiest zelf voor hoeveel festivals je jezelf engageert. Je komt in een team terecht van stuk voor stuk gemotiveerde studenten met het zelfde doel: Een geslaagd project afleveren en tegelijkertijd samen een TOP-tijd beleven.