FUNCTIES

FestiCrew biedt verschillende functies aan, we stippelen voor jou een parcours uit binnen onze divisies die het beste bij jou past, één van de voordelen van het werken bij FestiCrew. De camping en het tentendorp moeten steeds opgebouwd, uitgebaat en opnieuw afgebroken en opgeruimd worden. Hospitality staat voorop, kampeerders een onvergetelijk verblijf bezorgen op een propere, comfortabele en veilige camping is ten allen tijden het doel.


Je kan hier alle vacatures uitgebreid raadplegen.

Operationeel
(sociaal en gastvrij)
Operationeel x Productioneel 
(sociaal en fysiek sterk)
Productioneel
(fysiek en technisch)
 FestiCamp HostFestiCamp Sitecrew
 FestiTent Hospitality Crew FestiTent Hands-on Crew

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN  BIJ  FESTICREW


Bij FestiCrew omarmen we niet alleen de energie van het huidige moment, maar ook de potentie en groei van onze studenten en flexi's. Hier geloven we in het creëren van een omgeving waarin jouw toewijding en begrip niet alleen erkend, maar ook beloond wordt.


Jouw inzet wordt erkend en beloond wanneer je je toewijding en vaardigheden toont. We waarderen degenen die met passie en kundigheid bijdragen aan het succes van FestiCamp en FestiTent. Wanneer je niet alleen weet wat je doet, maar ook volledig begrijpt waar FestiCamp/FestiTent voor staat, openen zich deuren naar nieuwe kansen. 


Jouw groei is ons doel, ontdek de mogelijkheden die voor je liggen en bouw mee aan jouw carrièrepad bij FestiCrew. 

Als host word je onder leiding van een ervaren en opgeleide CrewChief wegwijs gemaakt op de festivalcamping zodat zij zorgeloos kunnen genieten op onze festivalcampings.

Jij bent het eerste aanspreekpunt van de kampeerders. Op het terrein ben jij de ogen en de handen die ervoor zorgen dat de kampeerders terechtkomen op een propere, comfortabele en veilige camping.


De functie biedt je heel veel sociale contacten maar ook een vleugje fysiek werk.

Als Hands-On Crew zorg je ervoor dat het FestiTent Dorp klaarstaat wanneer onze gasten op de camping inchecken.


Samen met jouw team en coördinator los je het materiaal en bouw je het FestiTent Dorp op.

Wanneer de camping opengaat check je onze gasten in, in hun FestiTent of Festipi. Na afloop maken we de omgekeerde beweging: tenten leegmaken, schoonmaken en weer inpakken. 


De functie heeft een leuke mix van fysiek werk en sociale contacten.

Als sitecrew tover je het veld letterlijk om tot een bruisende camping die voldoet aan de eisen van de festivalorganisator en alle veiligheidsnormen. 

Jij bent de technische man/vrouw/x op het terrein. Samen met je team en de productiecoördinator volg je het stappenplan op om de camping operationeel te maken voor opening, tijdens opening en gedurende het afbouwen van de camping.


Deze functie is ideaal voor de fysiek harde werkers, met een technische achtergrond/aanleg.

Als Hospitality Crew ben je het gezicht van FestiTent en staan gastvrijheid en vriendelijkheid centraal. Jouw doel is duidelijk: onze gasten een aangenaam verblijf bezorgen in hun FestiTent op de festivalcamping.


Nadat we op het einde van het festival iedereen uitgecheckt hebben, zorgen we ervoor dat de FestiTenten proper naar de volgende job kunnen vertrekken.


De functie heeft veel sociale contacten en eindigt met een gezonde dosis fysiek werk.